BIG Challenge tussenstand

BIG Challenge tussenstand

PRESS RELEASE

Nederlandse boeren halen opnieuw gigantisch bedrag bijeen: 906.821 euro

Het is de 331 BIG Challengers ondanks de coronaperikelen gelukt om een gigantisch bedrag in te zamelen voor de strijd tegen kanker. De onthulling van de tussenstand van de twaalfde editie van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes vindt dit jaar digitaal plaats. De opbrengst wordt 100 procent gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding.

Dit jaar geen indrukwekkende en emotionele bijeenkomst zoals andere jaren maar een digitale onthulling vanwege corona. Boeren zijn het gewend om niet op te geven; acties gaan zoveel mogelijk door binnen de gehanteerde richtlijnen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Het bedrag gaat mee naar de editie van 2021. De totale bijdrage van BIG Challenge aan Alpe d’HuZes sinds 2009 komt hiermee op 10,4 miljoen euro. Dit bedrag is voor 100 procent gedoneerd aan Alpe d’HuZes/KWF Kankerbestrijding. Voor KWF is BIG Challenge daarmee opnieuw de op twee na grootste fondsenwerver. Een resultaat waarop de agri- en foodsectortrots mag zijn. BIG Challenge bedankt de sponsoren en donateurs voor dit prachtige bedrag van 906.821 euro.

Cefetra is ook dit jaar medesponsor van dit evenement.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.