Handelaar Tracomex

Handelaar Tracomex

Geïnteresseerd? Reageer op deze vacature!

Bedrijfsprofiel

Handelaar

Tracomex is een internationaal handelsbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in de handel van agrarische grondstoffen in de feed-, food en petfood industrie. Tracomex is actief in de niche- en specialty producten binnen deze sectoren. Het brede productportfolio omvat onder andere verschillende soorten granen, peulvruchten en oliezaden.
Tracomex werkt in een internationale omgeving, waar de grondstoffen wereldwijd worden gekocht en gedistribueerd, waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Tracomex maakt deel uit van de BayWa groep en heeft zusterbedrijven in onder andere Nederland, België, Polen, Oekraïne en is zelf gevestigd in Oosterhout. Binnen de groep wordt een totaal volume verhandeld en gedistribueerd van ongeveer 25 mln ton per jaar.

Tracomex is op zoek naar een

 

Handelaar m/v

 

De handelaar onderhoudt en bouwt belangrijke klantrelaties op, identificeert zakelijke kansen, onderhandelt en sluit zakelijke deals en zorgt voor actuele kennis van de huidige producten.

 

Functie-eisen

  • ervaring in de handel van agrarische grondstoffen;
  • een ondernemende en commerciële instelling;
  • beheersing van de Engelse taal; het spreken van meerdere moderne talen is een pre;
  • uitstekende rekenkundige en cijfermatige kwaliteiten;
  • analytisch vermogen en een snelle en logische oordeelsvorming;
  • gevoel voor menselijke verhoudingen en contactuele vaardigheid;

 

Arbeidsvoorwaarden

Tracomex heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, eindejaaruitkering en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden.

 

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan je cv en een korte motivatiebrief vóór 28 februari 2021 naar Vincent Duitsman (Adjunct Directeur) vduitsman@tracomex.nl

Voor meer informatie over onze organisatie zie de website www.tracomex.nl.

Solliciteer naar deze vacature!

Je kunt direct in contact komen met onze HR manager

010 400 7901
hr@cefetra.nl

Waarom werken bij Cefetra?

Cefetra is een toonaangevend internationaal supply chain manager in agricommodities in de feed-, food- en fuel industrie. De belangrijkste focus ligt op de verkoop aan de Europese mengvoederindustrie. De missie is om de nummer 1 in Europa te worden. Op jaarbasis handelt Cefetra BV ongeveer 18 miljoen ton landbouwmaterialen (omzet ca. € 4,5 miljard). Cefetra heeft een sterke groeiambitie. De productportfolio bestaat uit drie hoofdproductgroepen: granen, co-producten en soja.

Vacature

Reageer nu!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.