Handelaar Thenergy

Handelaar Thenergy

Geïnteresseerd? Reageer op deze vacature!

Company profile

Handelaar Thenergy m/v

Thenergy is internationaal actief in de handel van reststromen uit de agrarische sector welke nog een waarde hebben in toepassingen als biogas en organische meststoffen. Mede gedragen door het netwerk uit de groep (Tracomex, Cefetra, Baywa) omvat het een breed productportfolio.

Thenergy is actief in een internationale omgeving, waarin de producten op internationale schaal worden verhandeld. Thenergy maakt deel uit van de BayWa groep en heeft zusterbedrijven in onder andere Nederland, België, Polen, Oekraïne en is zelf gevestigd in Oosterhout. Binnen de groep wordt een totaal volume verhandeld en gedistribueerd van ongeveer 25 mln ton per jaar.

Thenergy is op zoek naar een

 

Handelaar m/v

 

De handelaar onderhoudt en bouwt belangrijke klantrelaties op, identificeert zakelijke kansen, onderhandelt en sluit zakelijke deals en zorgt voor actuele kennis van de huidige producten.

 

Functie-eisen

  • ervaring in de handel van reststromen uit de agrarische grondstoffen markt, voor o.a. biogas, organische meststoffen;
  • een ondernemende en commerciële instelling;
  • beheersing van de Engelse taal; het spreken van meerdere moderne talen is een pre;
  • uitstekende rekenkundige en cijfermatige kwaliteiten;
  • analytisch vermogen en een snelle en logische oordeelsvorming;
  • gevoel voor menselijke verhoudingen en contactuele vaardigheid;

 

Arbeidsvoorwaarden

Thenergy heeft uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, eindejaaruitkering en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden.

 

Als je geïnteresseerd bent in deze vacature, stuur dan je cv en een korte motivatiebrief vóór 28 februari 2021 naar Vincent Duitsman (Adjunct Directeur) vduitsman@tracomex.nl

Voor meer informatie over onze organisatie zie de website www.tracomex.nl.

Solliciteer naar deze vacature!

Je kunt direct in contact komen met onze HR manager

010 400 7901
hr@cefetra.nl

Waarom werken bij Cefetra?

Cefetra is een toonaangevend internationaal supply chain manager in agricommodities in de feed-, food- en fuel industrie. De belangrijkste focus ligt op de verkoop aan de Europese mengvoederindustrie. De missie is om de nummer 1 in Europa te worden. Op jaarbasis handelt Cefetra BV ongeveer 18 miljoen ton landbouwmaterialen (omzet ca. € 4,5 miljard). Cefetra heeft een sterke groeiambitie. De productportfolio bestaat uit drie hoofdproductgroepen: granen, co-producten en soja.

Vacature

Reageer nu!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.