Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

Interested? Apply for this vacancy.

Job description

Ben je op zoek naar een functie als financieel administratief medewerker en klaar om aan de slag te gaan bij een internationale business to business organisatie? Dan is werken bij Cefetra B.V. wellicht iets voor jou!

Wie we zijn
Cefetra B.V. is een toonaangevende en ambitieuze supply chain manager in agrarische grondstoffen voor de feed, food en fuel industrie. Onze focus ligt op de verkoop van granen, soja en co-producten aan de Europese mengvoederindustrie. Op jaarbasis verhandelt Cefetra B.V. circa 11 miljoen metrische ton met een omzet van circa € 2,4 miljard. Werken bij Cefetra B.V. is werken in een internationale omgeving.

 

De functie
Vanwege interne doorgroei van een van onze collega’s hebben wij een vacature in ons accounting team dat momenteel uit 6 leden bestaat en gevestigd is in Rotterdam.
In deze functie zul je je richten op algemene boekhoudkundige taken zoals het invoeren van inkoopfacturen, controleren en boeken van diverse soorten BTW. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van betalingen, beoordelen van betalingsopdrachten met een internationaal karakter en het boeken van bankafschriften. Daarnaast behoort het verwerken van inkomende en uitgaande post (stempelen, sorteren, scannen) en het archiveren van documenten, tot de dagelijkse werkzaamheden.
Je staat dagelijks in contact met alle verschillende afdelingen binnen Cefetra B.V.

Job requirements

Jij
Wij gaan graag met jou in gesprek als je ongeveer 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie in een internationale omgeving. Ben je net klaar met jouw opleiding en breng je een relevante stage ervaring mee ook dan nodigen wij jou uit om met ons in gesprek te gaan. Verder breng jij:

  • mbo 4 diploma, bij voorkeur in een financiële administratieve richting
  • goede kennis van Excel, Outlook en Word. Indien je ervaring hebt met financiële software zoals bijvoorbeeld SAP is dateen pré
  • vloeiend in de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat jou verder typeert: Nauwkeurig, leergierig, nieuwsgierig, gestructureerd en communicatief sterk.

 

Wat je mag verwachten
De kans om te werken in een internationale handelsorganisatie die deel uitmaakt van een snelgroeiende holding

  • Onze medewerkers zijn de belangrijkste ingrediënten van ons succes en wij willen graag in jou investeren en je de kans bieden om je verder te ontwikkelen
  • Het betreft een fulltime vaste aanstelling op een van de mooiste locaties van Rotterdam
  • Wij bieden flexibele werktijden om aan jouw individuele wensen te voldoen
  • Soldie pakket qua salaris en andere secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief bonusregeling

 

Als dit klinkt als jou
Neem dan contact op met onze HR afdeling. Zij vertellen je graag meer over deze vacature en de wervingsprocedure. Je kunt bij vragen contact opnemen met onze HR afdeling door een e-mail te sturen naar hr@cefetra.nl of meteen via de sollicitatie knop jouw interesse kenbaar maken.

Wij vinden onze kandiaten zelf dus op acquistie wordt niet gereageerd.

Apply for this vacancy!

If you have any questions, get in touch with our recruitment team.

HR@cefetra.nl

Why work at Cefetra?

Cefetra is a leading international supply chain manager in agricultural commodities in the feed, food and fuel industry. The main focus is on sales to the European compound feed industry. The mission is to become the number 1 in Europe. On an annual basis, Cefetra BV trades approximately 18 million tonnes of agricultural materials (turnover approximately € 4.5 billion). Cefetra has a strong growth ambition. The product portfolio consists of three main product groups: grains, co-products and soy.

Vacature

Reageer nu!

  • Accepted file types: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. file size: 256 MB.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.