Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker

Geïnteresseerd? Reageer op deze vacature!

Job description

Ben je op zoek naar een functie als financieel administratief medewerker en klaar om aan de slag te gaan bij een internationale business to business organisatie? Dan is werken bij Cefetra B.V. wellicht iets voor jou!

Wie we zijn
Cefetra B.V. is een toonaangevende en ambitieuze supply chain manager in agrarische grondstoffen voor de feed, food en fuel industrie. Onze focus ligt op de verkoop van granen, soja en co-producten aan de Europese mengvoederindustrie. Op jaarbasis verhandelt Cefetra B.V. circa 11 miljoen metrische ton met een omzet van circa € 2,4 miljard. Werken bij Cefetra B.V. is werken in een internationale omgeving.

 

De functie
Vanwege interne doorgroei van een van onze collega’s hebben wij een vacature in ons accounting team dat momenteel uit 6 leden bestaat en gevestigd is in Rotterdam.
In deze functie zul je je richten op algemene boekhoudkundige taken zoals het invoeren van inkoopfacturen, controleren en boeken van diverse soorten BTW. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van betalingen, beoordelen van betalingsopdrachten met een internationaal karakter en het boeken van bankafschriften. Daarnaast behoort het verwerken van inkomende en uitgaande post (stempelen, sorteren, scannen) en het archiveren van documenten, tot de dagelijkse werkzaamheden.
Je staat dagelijks in contact met alle verschillende afdelingen binnen Cefetra B.V.

Job requirements

Jij
Wij gaan graag met jou in gesprek als je ongeveer 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie in een internationale omgeving. Ben je net klaar met jouw opleiding en breng je een relevante stage ervaring mee ook dan nodigen wij jou uit om met ons in gesprek te gaan. Verder breng jij:

  • mbo 4 diploma, bij voorkeur in een financiële administratieve richting
  • goede kennis van Excel, Outlook en Word. Indien je ervaring hebt met financiële software zoals bijvoorbeeld SAP is dateen pré
  • vloeiend in de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

 

Wat jou verder typeert: Nauwkeurig, leergierig, nieuwsgierig, gestructureerd en communicatief sterk.

 

Wat je mag verwachten
De kans om te werken in een internationale handelsorganisatie die deel uitmaakt van een snelgroeiende holding

  • Onze medewerkers zijn de belangrijkste ingrediënten van ons succes en wij willen graag in jou investeren en je de kans bieden om je verder te ontwikkelen
  • Het betreft een fulltime vaste aanstelling op een van de mooiste locaties van Rotterdam
  • Wij bieden flexibele werktijden om aan jouw individuele wensen te voldoen
  • Soldie pakket qua salaris en andere secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief bonusregeling

 

Als dit klinkt als jou
Neem dan contact op met Melanie Grooten, onze talent attraction partner, die je graag meer vertelt over deze vacature en de wervingsprocedure. Je kunt bij vragen contact opnemen met Melanie door een e-mail te sturen naar grooten@cefetra.nl of meteen via de sollicitatie knop jouw interesse kenbaar maken.

Wij vinden onze kandiaten zelf dus op acquistie wordt niet gereageerd.

Solliciteer naar deze vacature!

Je kunt direct in contact komen met Melanie Grooten, onze recruiter.

+31 6 15306969
Grooten@cefetra.nl

Waarom werken bij Cefetra?

Cefetra is een toonaangevend internationaal supply chain manager in agricommodities in de feed-, food- en fuel industrie. De belangrijkste focus ligt op de verkoop aan de Europese mengvoederindustrie. De missie is om de nummer 1 in Europa te worden. Op jaarbasis handelt Cefetra BV ongeveer 18 miljoen ton landbouwmaterialen (omzet ca. € 4,5 miljard). Cefetra heeft een sterke groeiambitie. De productportfolio bestaat uit drie hoofdproductgroepen: granen, co-producten en soja.

Vacature

Reageer nu!

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.